Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mirgová má novú lásku: Zbalil ju herec z Ordinácie!

Ján Alžbetkin a Dominika Mirgová Zobraziť galériu (7)
Ján Alžbetkin a Dominika Mirgová

BRATISLAVA – Prvý párik slovenského šoubiznisu v roku 2010! Topky.sk zistili, že speváčka Dominika Mirgová (18) a herec Ján Alžbetkin (18) z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade tvoria pár.

Strieborná finalistka tretej série SuperStar Dominika Mirgová, ktorá sa už túto nedeľu objaví v Eurovízii, je šťastne zamilovaná. Ako sa topkám podarilo zistiť, iba nedávno sa dala dokopy so seriálovým synom Michaely Čobejovej z Ordinácie v ružovej záhrade Jánom Alžbetkinom.

Podľa informácií nášho zdroja sa poznajú približne dva mesiace. Iniciátorom vzťahu bol mladý herec, ktorý nakontaktoval speváčku prostredníctvom komunitného portálu Facebook. „Najprv si písali, potom sa stretli a teraz sú spolu,“ prezradil topkám človek z Dominikinho okolia. „Tvoríme pár, no viac sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ odmietla priblížiť detaily speváčka.

Ako sme sa však od nej ďalej dozvedeli, momentálne prežíva šťastné obdobie. „Som veľmi spokojná a teším sa na Eurovíziu,“ povedala pre topky.sk Dominika, ktorá už zjavne vypustila z hlavy vzťah so superstaristom Michalom Chrenkom. Dvojica sa definitívne rozišla v októbri minulého roku. Chodiť spolu začali v čase trvania tretej série speváckej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu