Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mirgovej chutná bielizeň: Nohavičky aj podprsenka na zjedenie!

Dominika Mirgová v podprsenke z cukríkov. Zobraziť galériu (8)
Dominika Mirgová v podprsenke z cukríkov.

TRNAVA – Pikantné prekvapenie! Dominika Mirgová (18) oslavovala pred pár dňami svoju osemnástku. Ako sme sa v súvislosti s narodeninami dozvedeli, priatelia urobili speváčke radosť nevšednými darčekmi.

Veľký ružový medvedík, kozmetika, bižutéria, či stovky kvetov. To je iba časť z viac ako 50-tich darčekov, ktoré dostala od svojich blízkych Dominika Mirgová počas nedávnej oslavy svojich osemnástych narodenín. Žúr sa konal v jednom z podnikov v jej rodnom meste - Trnave.

Jedným z kurióznych darčekov bola bezpochyby atypická spodná bielizeň. Nebola totiž vyrobená z látky, ale zo sladkých cukríkov. Mladá speváčka tak bola doslova na zjedenie. „Potešili ma všetky darčeky. Najväčšiu radosť som však mala z toho, že sa na narodeninovej párty zúčastnili všetci ľudia, ktorých mám rada,“ povedala Dominika.

Ako nám ďalej prezradila, žúr trval do skorých ranných hodín. „Skončili sme asi o šiestej. O hodinu nato som už ležala v posteli,“ prezradila topkám Mirgová, pričom nezabudla podotknúť, že to bola najlepšia oslava v jej živote.

Viac informácií a fotografií z oslavy nájdete v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu