Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas: Zlatý glóbus si odniesla aj robustná černoška... So zarastenými nohami!

Mo'Nique s chlpatými nohami Zobraziť galériu (4)
Mo'Nique s chlpatými nohami

LOS ANGELES - Pustila novinárov pod sukňu! No hoci u väčšiny jej kolegýň by bol takýto pohľad na nezaplatenie, v prípade herečky Mo'Nique (42) by nejeden muž najradšej odvrátil zrak. Táto kyprá dáma je totiž pod šatami ako divožienka - nohy jej "zdobia" husté čierne chlpy!

Je z nej veselá kopa! Americká diva Mo'Nique si nedeľňajšiu noc, počas ktorej prebiehalo odovzdávanie Zlatých glóbusov, vychutnávala plnými dúškami. Nielenže si odniesla cennú sošku za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe, no poriadne sa odviazala aj na červenom koberci. Po boku manžela Sidneyho Hicksa si totiž so smiechom na okamih nadvihla svoju dlhú zlatú róbu. Pod tou na prekvapených paparazzov čakala čerstvá pedikúra... A úplne zarastené nohy!

Hrdinka ocenenej snímky Precious: Based on the Novel Push by Sapphire však so svojimi nohami "na prírodno" nevystúpila na verejnosti po prvýkrát. Fanúšikov stihla šokovať už v roku 2006, keď sa objavila v americkej televíznej šou s názvom The View. Moderátorke Barbare Waltersovej vtedy bez ostychu povedala: "Musím ukázať Amerike, ako vyzerá skutočná noha, pretože ráno je toho naozaj priveľa. Každé ráno sa oholiť, porezať... máš potom len samé náplaste, kočka." Žeby herečka jej formátu nevedela, že s profesionálnou depiláciou sa môže obrátiť aj na kozmetičku?!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu