Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásne prsia, štíhle nohy... Schudnutá J-Lo je opäť sexi diva!

Jennifer Lopez opäť ako sexi diva Zobraziť galériu (10)
Jennifer Lopez opäť ako sexi diva

LOS ANGELES - V životnej forme po štyridsiatke a dvoch deťoch! Hoci americkú speváčku a herečku Jennifer Lopez preslávilo jej objemnejšie pozadie, dnes už po ňom niet ani stopy. S vylepšenou figúrou a dráždivým imidžom žne jeden úspech za druhým - takéto supertelo ešte nemala!

Tento krát bez chybičky! Aj keď posledné vystúpenie v podaní J-Lo nedopadlo podľa jej predstáv, psychicky sa pozviechala rýchlejšie ako mnohí taneční profesionáli. Nešťastný pád na zadok na udeľovaní cien American Music Awards ju očividne zocelil a posilnil vpred. Už krátko po ňom v istej šou prisľúbila, že rozpleštenú na pódiu ju viac neuvidíme. S vianočne naladenou skladbou Louboutins, ktorú odspievala a zatancovala uprostred týždňa v televízii, svoje slová splnila nad očakávania!

Rozvalená na červenej posteli s telefónom v ruke a nevinným výrazom v tvári najskôr prosíkala Santa Clausa o lodičky, vzápätí sa však zmenila na neodolateľnú sexicu. Ligotavá od strieborných šatôčok so všitými nohavičkami cez sieťované pančušky až po topánočky na podpätku s otvorenou špičkou - takto vyzbrojená sa vlnila najprv s partiou tanečníkov, neskôr so zástupom pohľadných dievčat. Odmenou jej bol neutíchajúci aplauz očarených divákov, na ktorý si zarobila závideniahodnou postavičkou a pôsobivým výstrihom. Uznajte sami, že plným právom!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu