Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vzrušujúca seriálová hviezdička: Ukázala prsia aj nohy!

Blake Lively Zobraziť galériu (11)
Blake Lively

NEW YORK - Korzet jej pristane! Hviezda seriálu Gossip Girl Blake Lively (22) dobre pozná svoje silné stránky a predvádza ich kde len môže. Tentokrát ukázala nielen svoje prsia v poriadne hlbokom výstrihu, ale aj krásne nohy v minisukni!

Rozbúchala srdce nejednému fešákovi! Herečka zo seriálu Gossip Girl, ktorý vďaka obrazovkám televízie Markíza poznajú aj slovenskí diváci opäť ukázala, že nie je sex symbolom len tak pre nič za nič. Na newyorskú premiéru filmu Sherlock Holmes sa dostavila v šatách, ktoré predstavivosti veľa priestoru naozaj nenechávali. Obliekla si vlastne len čierny korzet doplnený priesvitnou čipkovanou sukničkou – a tvárila sa, akoby to bola večerná róba! Aby jej outfit nepôsobil priveľmi morbídne, doplnila ho zlatými lodičkami od Christiana Louboutina. A treba povedať, že pozornosť fotografov si získala oveľa jednoduchšie ako jej priateľ a seriálový kolega Penn Badgley. Ten sa už tradične neobjavil takmer na žiadnej snímke a ostal ignorovaný. Ktovie, dokedy ho bude baviť hrať popri Blake druhé husle!

Vzrušujúca seriálová hviezdička: Ukázala
Zobraziť galériu (11)

Mladá hviezdička sa vo novom filme Guya Ritchieho mimochodom vôbec neobjavila. O známe tváre však v tomto diele núdza nie je – Sherlocka Holmesa stvárnil herec Robert Downey Jr. a jeho „parťáka“, Dr. Johna Watsona si strihol Jude Law. Obaja herci si pri natáčaní vynikajúco rozumeli. Potvrdil to aj Madonnin exmanžel a režisér tohto kúsku, Guy Ritchie: „Chémia medzi nimi fungovala tak dobre, že by ste na konci filmu takmer čakali ich vzájomný sobáš!“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu