Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dvončová zaskočená zo zásnub: Klimo ma chce za ženu!

Jakub Klimo a Denisa Dvončová Zobraziť galériu (7)
Jakub Klimo a Denisa Dvončová

BRATISLAVA – Ženie ju do manželstva?! Na tieto vianočné sviatky tak skoro rozhodne nezabudne modelka Denisa Dvončová (21). Jej priateľ - fotograf Jakub Klimo (30), s ktorým tvorí pár zhruba dva roky, ju totiž práve počas nich požiadal o ruku. Nečudo, že kráska zostala prekvapená!

Keď sme Jakuba v súvislosti s touto novinkou oslovili, nezaprel v sebe romantika. „K tomuto kroku som sa rozhodol, lebo Denisa je žena, ktorá už dlhšie vystupovala v mojich snoch. Takže nebolo na čo čakať,“ povedal zamilovane Jakub, ktorý Denise nastokol na ruku starožitný kúsok. „Aj keď mám rád extravaganciu, tentokrát som sa snažil, aby to bolo decentné. Má na sebe sedem maličkých briliantov," opísal Klimo detailne prsteň, ktorý už Denisa hrdo nosí na ruke. Ako nám ďalej prezradil, na „pytačkách“ bola prítomná celá rodina. A nikto nešetril pozitívnymi reakciami.

Podľa našich informácií zostala modelka z nečakanej "zásnubnej" otázky mierne vykoľajená. „Denisu to poriadne prekvapilo. Asi to vníma tak, že je na svadbu ešte primladá,“ povedal nám zdroj z jej okolia. Jakub si to však nemyslí. „Veď aj naše matky sa v takom veku vydávali..." vysvetlil Klimo, ktorý na záver dodal, že by boli obaja radi, keby svadbu stihli ešte v tomto roku.  

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu