Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kollár s milenkou Heringhovou: Pár dní po jej pôrode... žúrovali do hlbokej noci!

Boris Kollár s Andreou Heringhovou  na Plese v opere Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár s Andreou Heringhovou na Plese v opere

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Bývalá playmate Andrea Heringhová (29) má bezpochyby poriadnu výdrž! Spolu s milencom Borisom Kollárom (43) sa totiž na sobotňajšom Plese v opere zdržali poriadne dlho. A to i napriek tomu, že čerstvá mamička sľubovala skorý návrat ku svojej deväťdňovej dcérke!

Andrea Heringhová porodila Borisovi Kollárovi presne prvého januára dcérku Saru Zoe. Fakt, že nedávno priviedla dieťatko na svet, jej však nezabránil v tom, aby si v sobotu nechala ujsť jubilejný desiaty Ples v opere. „Cítim sa úplne v pohode. Po tehotenstve na mne nezostalo ani kilo. Maličkú som nakojila pred odchodom. Teraz spinká. Dáva na ňu pozor moja mamina,“ povedala Heringhová krátko po príchode na pompéznu spoločenskú akciu do kamery markizáckej Smotánky.

Ako však v piatok pre topky.sk prízvukovala, kvôli deväťdňovej dcérke sa chcela zdržať iba krátko. „Pôjdeme iba na chvíľu,“ tvrdila odhodlane čerstvá mamička pred účasťou na plese. V slávnostný večer sa však jej rozhodnutie evidentne zmenilo. Bývalá playmate sa za dcérkou až tak neponáhľala. Na prestížnej akcii sa totiž zdržala až do hlbokej noci. Spolu s Borisom opustila historickú budovu Slovenského národného divadla približne o jednej hodine rannej. Ako sa zdá, chvíľka znamená pre každého niečo iné...

Viac informácií o Plese v opere:

VIDEO Nepoučiteľná Lisa Stansfield na Plese v opere: Nevie, čo sa patrí!

VIDEO a FOTO Vyfintené celebrity na Plese v opere: Takto sa zabávali! 

VIDEO Prominentov prišlo na Ples v opere málo! 

VIDEO Ples v opere: Tieto známe tváre nesmeli chýbať! 

LISA STANSFIELD PO ROKOCH ZNOVU V BRATISLAVE



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu