Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna slovenská modelka žiari spokojnosťou: Najšťastnejšia mamina na svete stíha aj kariéru

Denisa Dvončová-Klimová Zobraziť galériu (6)
Denisa Dvončová-Klimová

BRATISLAVA - Známa modelka Denisa Dvončová-Klimová sa po narodení syna Maťka vrátila k rozbehnutej modelingovej kariére. Úloha mamičky ju však stále baví viac.

„Je to úplne super, som najšťastnejšia mamina na svete, mám najlepšieho syna na svete,“ povedala 26-ročná modelka.

Keď si od štvorročného syna a manžela, fotografa Jakuba Klima, odbieha na fotenia po celej Európe, veľkou oporou je jej rodina. Väčšinu času však trávi doma so svojimi najbližšími. „Maťo chodí do škôlky, ja som viac-menej doma, ale cestujem alebo skôr „vybieham“ si za robotou. Chodievam fotiť na pár dní, aj zajtra napríklad cestujem do Rakúska a vrátim sa o dva dni. Záleží potom od toho, či má Jakub voľno alebo nie. Ak nemá, pomáha nám jedna babka, a keď tá nemôže, tak druhá babka,“ opisuje svoj rodinno-pracovný režim mladá mamička. Voľný čas so svojimi blízkymi trávi najradšej v prírode pri jazdení na koni, ktoré si so synom a manželom veľmi obľúbili. „Maťo tam má kamarátov, pojazdíme si, my tam máme kamarátov, takže sa porozprávame, dáme si kávičku, čaj, Maťko sa tam hrá - vždy sa tam vie akosi 'vybesniť',“ prezradila Dvončová-Klimová. 

Rodáčka z Topoľčian začínala s modelingom už ako 15-ročné dievča, keď ako prvá a zatiaľ aj jediná Slovenka vyhrala medzinárodné finále prestížnej súťaže Elite Model Look. Dnes sa na výslnie vracia odvážnou reklamnou kampaňou na šperky, v ktorej sa spolu so štvoricou slovenských a českých modeliek objavuje v Evinom rúchu, čo je aj pre skúsenú modelku novinka. „Kampaň to bola prvá, a to, že budem teraz na bilbordoch po celej Bratislave, a dokonca vraj máme byť aj na autobusoch, to bude pre mňa naozaj prvýkrát, že budem nahá 'pobehovať' niekde po Bratislave. Na to sa veľmi "teším",“ uviedla so smiechom Dvončová-Klimová, ktorá si nahé fotenie vyskúšala aj v minulosti, no najmä pred objektívom svojho terajšieho manžela. Jej najnovšiu kampaň fotil ďalší známy slovenský fotograf Braňo Šimončík. „S Braňom to bola celkom zábava. Poznáme sa dlhé roky, robili sme spolu niekoľkokrát. On vedel, čo odo mňa môže očakávať a ja som zas vedela, čo on asi chce vidieť. Mali sme to veľmi rýchlo nafotené,“ povedala. 

Mimo pracovných povinností si však rada od módy i líčenia oddýchne a najčastejšie ju vraj zastihnete v jazdeckých nohaviciach a čižmách. „Veľmi rada sa učešem, namaľujem, vyparádim a idem niekam, ale naozaj to nepotrebujem každý deň,“ poznamenala známa modelka. „Bola som už toľkokrát česaná, toľkokrát maľovaná, že už keď len vidím šminky, tak si hovorím, 'Jémine, zas? No dobre...' Takže doma nie. Doma si naozaj len prečešem vlasy, ani sa nemaľujem,“ priznala Dvončová-Klimová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu