Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ples v opere: Tieto známe tváre nesmeli chýbať!

Slávnostnú udalosť si nedal ujsť Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou. Zobraziť galériu (19)
Slávnostnú udalosť si nedal ujsť Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou.

BRATISLAVA - Brány historickej budovy Slovenského národného divadla sa v sobotu otvorili pri príležitosti najprestížnejšej spoločenskej udalosti roka - X. Plesu v opere. Ktoré osobnosti kultúrneho, politického a spoločenského života si nedali ujsť pompéznu udalosť?

Fotografie z Plesu nájdete v našej GALÉRII!

 

Ako sme na topkách informovali už v piatok, jubilejný desiaty ročník Plesu v opere si spomedzi známych tvárí nášho šoubiznisu nedali ujsť Boris Kollár s playmate Andreou Heringhovou. Na ich účasti je zaujímavé to, že boháčova partnerka iba pred deviatimi dňami porodila dcérku Saru Zoe. Tú nechala kvôli prestížnej udalosti doma.

„Cítim sa úplne v pohode. Po tehotenstve na mne nezostalo ani kilo. Maličkú som nakojila pred odchodom. Teraz spinká,“ povedala krátko po príchode na ples pre markizácku Smotánku čerstvá mamička. Ako ďalej podotkla, s Borisom sa neplánovali zdržať dlho.

Okrem tejto dvojice si prišli zaplesať napríklad aj herec Maroš Kramár s manželkou, moderátorka Iveta Malachovská s manželom - operným spevákom Martinom Malachovským, či spevák Janko Kuric so svojou polovičkou. Dorazila aj šéfka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, ktorej robil spoločnosť rovnako ako minulý rok návrhár Boris Hanečka.

Tohtoročnú plesovú sezónu otvorila gongom speváčka Lisa Standfield. Britská umelkyňa však nebola jediným exkluzívnym hosťom. Pozvanie prijal aj mexický tenorista Ramón Vargas, ktorý zaspieval duet so slovenským operným spevákom Miroslavom Dvorským. Na pódiu vystúpili aj Meky Žbirka, český spevák David Koller a skupina Elán. V pozícii moderátorky sa predviedla herečka Zdena Studenková.

Počas pompézneho večera sa o pohodlie prítomných hostí staralo 29 kuchárov, 110 čašníkov, 10 barmanov a 30-členný pomocný personál. Historická budova SND bola vyzdobená viac ako 10 000 kvetmi a rastlinami. Dominantným kvetom bola ruža.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu