Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zúfalá manželka Teri Hatcher: Pri striptíze si zlomila rebro!

Teri Hatcher Zobraziť galériu (13)
Teri Hatcher

LOS ANGELES – To sa jej podarilo! Herečka Teri Hatcher (45) cvičila zvodné pohyby okolo striptérskej tyče niekoľko dní – ani tak sa však nevyhla zraneniu. Výsledkom jej tanca neboli vzrušení muži, ale zlomené rebro!

Na svoje narodeniny robila striptíz! Tak si asi Teri Hatcher oslavu svojho jubilea nepredstavovala. Scenár však nepustí - a tak musela zahodiť ostych a predviesť svoju postavu pri vyzývavom tanci. „Musela som robiť striptíz pred dvadsiatimi neznámymi ľuďmi presne na moje 45 narodeniny,“ prezradila Teri. Podľa jej spokojného úsmevu sa však nezdá, že by jej to naozaj vadilo. Veď jej postavička je, aj napriek nie najmladšiemu veku, ešte vždy ako lusk.

Prípravu na túto scénu zobrala veľmi vážne a dokonca si najala odborníčku, aby ju naučila tie správne pohyby. Ani to jej však nepomohlo predísť zraneniu. Keď visela omotaná okolo striptérskej tyče dolu hlavou, spravila nešťastný pohyb a zranila si rebro rovno pod prsníkom. Nezostala tak nič dlžná charakteru svojej, tak trochu popletenej, postavy Susan Mayer ani v reálnom živote. Scenáristi seriálu sa s jej postavou v najnovšej sérii zrejme pekne vyhrali. V inom diele totiž z tejto sexice s bezchybnou postavou spravili poriadne pribratú bacuľku. Fanúšikovia Zúfalých manželiek sa určite majú na čo tešiť!



Pozrite sa na ďalšiu Zúfalú manželku, božskú Evu Longoriu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu