Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Czoborovej milenec: Vážne zdravotné problémy! Náhla operácia!

Zora Czoborová s priateľom Borisom. Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová s priateľom Borisom.

BRATISLAVA - Na Silvestra len tak nezabudne! Topky.sk vypátrali, že milenec exfitnesky Zory Czoborovej (43) - podnikateľ Boris Baliga (30), sa pred pár dňami vážne zranil a musel podstúpiť náhlu operáciu. Čo sa stalo?

Na Plese v Opere si tento rok Zora Czoborová nezahopsá! „Chystala som sa tam, ale bohužiaľ sa stal môjmu priateľovi vážny úraz. Z tohto dôvodu nemôžeme ísť,“ povedala nám bývalá fitneska, ktorá si každoročne veľmi rada vychutnáva plesovú sezónu. Tentokrát to však bude inak. Ako sama povedala, príčinou je jej partner, ktorý na Silvestra utrpel úraz.

„Pravú nohu si zlomil tak nešťastne, že musel ihneď podstúpiť operáciu. Záchranka ho odviezla do nemocnice v Ružomberku,"  priblížila Zora nepríjemný zážitok z Donovalov, kde spolu trávili sviatky. Úraz sa Borisovi stal pri hokeji, ktorý hral s kamarátmi. „Lekári mu museli dať klin do predkolenia. Teraz sa už cíti lepšie, no chodiť nemôže. V pondelok ho prepustili z nemocnice do domáceho liečenia. Starám sa oňho," dozvedeli sme sa od Czoborovej, ktorá dúfa, že všetko bude v poriadku.

„Lekári odviedli skvelú prácu. A hoci má teraz Boris veľké bolesti, musí byť silný, aby to všetko prekonal," uzavrela tému priateľovho zranenia Zora. Baliga sa bude z úrazu rehabilitovať niekoľko mesiacov.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu