Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Briti Charlesovi: Svadba áno, trón nie!

Princ Charles Zobraziť galériu (11)
Princ Charles

LONDÝN - Princ Charles (56) má svadbu so svojou dlhoročnou milenkou Camillou Parker-Bowles (57) schválenú aj od svojich poddaných. V bleskovom prieskume denníka Daily Telegraph súhlasili so svadbou až dve tretiny oslovených Britov. Väčšina oslovených si však zároveň myslí, že Charles by mal kráľovský trón prepustiť svojmu staršiemu synovi Williamovi (22).

Vo štvrtok večer Charles a Camilla usporiadali na zámku Windsor, ktorý sa 8. apríla stane miestom ich svadby, prvú oficiálnu večeru po oznámení dátumu svadby. Camilla, ktorá je Charlesovou láskou už 35 rokov, novinárom prezradila detaily zo zasnúbenia. Charles si vraj kľakol na zem a požiadal ju o ruku a na záver dodal: "Práve sa vraciam späť na zem." Camilla od Charlesa dostala vzácny snubný prsteň, ktorý je dedičstvom kráľovskej rodiny.

Svojmu otcovi popriali všetko najlepšie k plánovanej svadbe i synovia princ William a princ Harry. "Sme veľmi šťastní a prajeme im všetko najlepšie v budúcnosti," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení oboch bratov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu