Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zbytočný darček?! Kaník vie o tom svoje...Toto pod stromčekom nečakal!

Ľudovít Kaník Zobraziť galériu (2)
Ľudovít Kaník

BRATISLAVA – To zažil snáď každý! Nepraktický, nevhodný alebo nepotrebný darček si našiel pod vianočným stromček snáď každý. Výnimkou nie sú ani známe osobnosti. Topky.sk oslovili aj bývalého ministra a účastníka jojkárskej šou Celebrity camp Ľudovíta Kaníka (44) a zisťovali, aký zbytočný darček vo svojom živote dostal práve on.

Bývalý minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ľudovít Kaník, ktorého diváci mohli vidieť aj súperiť v jojkárskom Celebrity campe, pre topky.sk prezradil, čo ho zaskočilo pod vianočným stromčekom.

Zisťovali sme, či dostal niekedy vo svojom živote zbytočný darček. „Mal som taký zdanlivo pre mňa zbytočný darček. Aj keď vlastne bol veľmi skvelý. Dostal som svojho času od manželky sexi krátku dámsku nočnú košieľku. S odôvodnením, že síce ju bude nosiť ona, ale ja sa pri tom veľmi poteším,“ prezradil Kaník a dodal: „Čo bola aj pravda. Takže, na prvý pohľad darček pre mňa zbytočný, a predsa veľmi užitočný a pekný. Veď ktorému chlapovi by sa nepáčila pod stromčekom predstava peknej ženy v sexi nočnej košieľke?“ Ako sa zdá, pani manželka má nielen odvahu a zmysel pre humor, ale aj chápavého manžela. Nie každý chlap by považoval zrejme takýto darček za skvelý.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu