Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Ženatý Kaník: Balila ho brunetka na sexi nohavičky!

Ľudovít Kaník so svojou nápadníčkou. Zobraziť galériu (3)
Ľudovít Kaník so svojou nápadníčkou.

BRATISLAVA – Obchytávala ho neznáma brunetka! Exminister Ľudovít Kaník (43) to nedávno poriadne roztočil! Do oka padol istej slečne, ktorá ho okrem svojho výzoru balila aj na sexi červené nohavičky!

Sympatický exminister Ľudovít Kaník sa stal obeťou! Pred pár dňami sme ho stretli v spoločnosti, kde sa to krásnymi ženami len tak hemžilo. Jedna z nich si ho evidentne vytipovala a votrela sa mu do priazne. Exministrovi však nebola ľahostajná. V prítomnosti tejto tmavovlasej slečny, ktorá si ho hneď oblapila okolo ramien, sa cítil výborne.

„Táto sa mi páčila zo všetkých najviac. Mala sexi nohavičky. A na ňu som dostal povolenie aj od manželky,“ prezradil Kaník, ktorý si spolu s topkami zažartoval na vlastnú adresu. Tmavovlasá brunetka totiž nebol nik iný, ako zamaskovaný moderátor Peter Pinďo Lengyel.

Ten sa na maškarnom plese, ktorý exminister usporiadal už sedemnásty krát, preobliekol za slečnu Nely. Takmer nik ho v maske nespoznal. Zo začiatku ani samotný exminister.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu