Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Zakomplexovaný Chodúr: Plánujem plastiku!

Finalista Martin Chodúr v súťaži nepatril k sexsymbolom Zobraziť galériu (5)
Finalista Martin Chodúr v súťaži nepatril k sexsymbolom

BRATISLAVA/OSTRAVA – Vizáž nie je jeho silnou stránkou! Víťaz prvej Česko Slovenskej SuperStar – Martin Chodúr (20), si uvedomuje, že v šoubiznise aj "obal" predáva. Pre krajší výzor by si preto neváhal ľahnúť pod nôž.

Martinovi Chodúrovi zrejme vnukla myšlienku na plastickú operáciu porotkyňa Dara Rolins, ktorá má úspešne prerobený nos aj prsia. Slovenská pop diva sa totiž počas finálového prenosu Česko Slovenskej SuperStar vyjadrila na spevákovu adresu v zmysle, že  výzor nie je jeho silnou stránkou. A tak si zobral rodák z Ostravy jej slová k srdcu.

Zákroku profesionálnych chirurgov sa totiž nebráni. „Keď si na nejakú plastickú operáciu zarobím, tak sa môžem zmeniť a vyzerať lepšie,“ povedal k téme vylepšenia svojej vizáže. Zrealizovanie tejto predstavy nie je vôbec nereálne. Martin sa totiž môže okrem titulu prvej Česko Slovenskej SuperStar tešiť aj zo šeku v hodnote 100 000 €. Časť peňazí z výhry plánuje dať rodičom, no nemalou sumou chce zainvestovať aj do svojej kariéry. A to môže mať podobu spomínanej operácie. Nechajme sa prekvapiť, ako sa nakoniec Martin rozhodne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu