Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

SuperStarista Machala načapaný s prsnatou modelkou: Sex áno, vzťah nie!

Machala s modelkou Zobraziť galériu (7)
Machala s modelkou

BRATISLAVA – Horúca noc vo dvojici! Topky.sk v pondelok večer pristihli fešného superstaristu Lea Machalu (20), ako ruka v ruke odchádza z „finálového“ žúru s českou prsnatou modelkou Dominikou Mesarošovou (24) .

Dvojica sa dala dohromady približne pred mesiacom. A už po takej krátkej dobe majú o svojej spoločnej budúcnosti jasno. „S Leom sme výborní kamaráti, no nechodíme spolu. A či sme spolu mali sex? O tom sa nehovorí. Keby ale bol, tak vám to nepoviem,“ šibalsky povedala Mesarošová pre český denník Aha!, pričom priznala, že je po erotickej stránke vyprahnutá.

Som osem mesiacov bez chlapa. Už by to nejaký vzťah chcelo. Na záskoky však príliš nie som. A Leo býva ďaleko,“ posťažovala sa modelka na vzdialenosť medzi Prahou a Zlínom, ktorá však vraj dvojici nebráni v sexuálnych experimentoch.

Ako sa zdá, Leo si po rozchode so žiarlivou priateľkou – fitneskou Anetou Kuklínkovou, nerobí ťažkú hlavu zo stroskotaného vzťahu. Popularita, ktorú získal vďaka speváckej šou, mu totiž do postele nahnala sexi modelku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu