Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pamela sa vraj v dlhoch netopí... Tak prečo má stále holý zadok?!

Pamela Anderson s nahým zadkom Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson s nahým zadkom

MIAMI - Tomu sa povie ultramini! Hoci silikónová barbie Pamela Anderson (42) fámy o svojom obrovskom zadĺžení popiera, v spoločnosti sa už opäť pretŕčala polonahá. To, čo však pôsobí ako zúfalý pokus dobre si privyrobiť, tentoraz nedopadlo najhoršie. Pohľad na jej obnažené pozadie ešte stále nie je na zahodenie!

Hviezda seriálu Pobrežná hliadka sa aj po štyridsiatke snaží vytrieskať zo svojho renomé sexbomby maximum. V poslednom období sa jej to darí najmä vďaka úzkej spolupráci s návrhárom Richiem Richom, ktorého prehliadky pravidelne obohacuje sporo odetými krivkami. Tie bez váhania ukázala aj na uplynulej módnej šou pri príležitosti 15. ročníka miamského plesu Make-A-Wish.

Pamela sa na móle predviedla v extrémne krátkych šatôčkach, spod ktorých jej vykúkal nahý zadoček. Keďže diváci v prvej rade stopy po spodnej bielizni hľadali márne, okamžite im bolo jasné, že blonďavá herečka má na sebe buď sexi tangáče, alebo si jednoducho vyšla "naostro". Či už vďaka slabému svetlu alebo výbornej fyzickej kondícii, Pamele sa v zrelom veku nedá odoprieť jedno veľké pozitívum - zozadu vyzerá ako o polovicu mladšia modelka. Jej stehná a pozadie sú totiž na zábere z prehliadky bez jediného náznaku celulitídy!

Aj keď sa médiami už dlho šíria klebety o jej podlžnostiach, hollywoodska hviezda tvrdí, že ide o veľký nezmysel. V karavane vraj žije len kvôli prebiehajúcej rekonštrukcii na jej honosnom sídle v Malibu. Okrem neho údajne vlastní zopár nehnuteľností v rodnej Kanade, kde má takisto postavený luxusný domov. Ak teda peniaze na splatenie závratných výdavkov za bývanie nepotrebuje, vyzliekanie sa na verejnosti si zrejme skutočne zamilovala.

Pamela sa vraj v
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu