Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná Puškárová: Nečakane ruší všetky kšefty! Zdravotné komplikácie?!

Zlatica Puškárová
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Na poslednú chvíľu! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (31), ktorá je už v pokročilom štádiu tehotenstva, prekvapivo zrušila všetky plánované moderátorské aktivity. Topky.sk sa dozvedeli, že sú za tým vraj plavovláskine zdravotné komplikácie.

Známa moderátorka Zlatica Puškárová, ktorá so svojim partnerom Patrikom Švajdom čaká spoločné prvé dieťa, náhle zrušila všetky svoje naplánované moderátorské aktivity. Zdroj z Markízy nám dokonca prezradil, že predčasne oznámila svoj odchod na materskú dovolenku. V nedeľu ste ju preto nemohli vidieť ani v politickej relácii na Telo, ktorú donedávna moderovala. Nahradil ju kolega Gábor Grendel.

Pár dní na to mala blondínka moderovať módnu prehliadku. Svoju neúčasť však oznámila organizátorom takpovediac "o päť minút dvanásť". Musel ju tak   narýchlo zastúpiť markizácky kolega Roman Juraško. Hoci Zlatica neoznámila dôvod svojej neúčasti, od nášho zdroja sme sa dozvedeli, že by za tým mali byť zdravotné problémy.

To isté sa zopakovalo aj včera, kedy sa mala Puškárová zúčastniť na generálke a následnom nakrúcaní charitatívnej akcie Hodina deťom. „Zlatica bola v programe nahradená Evou Pribilincovou,“ oznámila prekvapivú informáciu PR manažérka nadácie Dagmar Brisudová krátko pred popoludňajšou skúškou. Zo zákulisia  sme sa dozvedeli, že Puškárová neprišla kvôli zdravotným problémom. Organizátori vraj dúfajú, že to nie je nič vážne.

Topky.sk sa preto snažili spojiť aj s budúcou mamičkou. Spočiatku na naše telefonáty neodpovedala, no nakoniec napísala esemesku. „Všetko je OK, len už oddychujem. Ôsmy mesiac je už dosť náročný,“ stálo v SMS správe. To, či má Zlatica naozaj zdravotné komplikácie, alebo nie, vie zrejme iba ona sama a jej najbližší.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu