Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Švajda si zavaril u Zlatice: Prezradil to, čo nemal!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – A je to vonku! Dohadom o pohlaví dieťatka Zlatice Puškárovej (32) a Patrika Švajdu (37) je koniec. Pred kamerou topiek sa totiž moderátor nechtiac preriekol a odhalil niekoľkomesačné tajomstvo prominentnej dvojice.

Markizáckemu páriku sa dlhé mesiace darilo tajiť pohlavie dieťaťa. „Nehnevajte sa, ale nechcem to komentovať. Je to naša súkromná záležitosť. S Patrikom sme sa dohodli, že sa o to nebudeme deliť s verejnosťou,“ znela Zlaticina odpoveď, keď sme ju včera oslovili na jednom bratislavskom večierku.

Na veľkosti moderátorkinho bruška vidno, že už je v pokročilom siedmom mesiaci tehotenstva. „Je to až neuveriteľné. Donedávna človek ani neveril, že je tehotný. Nechcem to zakríknuť, ale v trojici sa máme dobre,“ povedala nám k téme zaguľatenia sa Zlatica, ktorá prišla na akciu vyparádená.

Čierne šaty dopĺňali vysoké červené topánky. Takúto obuv však počas tehotenstva lekári neodporúčajú. Okrem iného aj z dôvodu, že žena s bruškom nemá vo vysokých lodičkách takú stabilitu ako v topánkach bez podpätku. „Ja sa v tom cítim pohodlne a nemyslím si, že by to nejako škodilo bábätku,“ povedala nám pred kamerou Zlatica.

V tom ju doplnil Patrik, ktorý medzičasom vstúpil do nášho rozhovoru, a spýtal sa: „Aby sa učila?“. Tým chcel naznačiť, že moderátorka už pripravuje dievčatko v brušku na chôdzu vo vysokých topánkach. Hneď, ako to z neho vyhŕklo, si uvedomil, čo tým prezradil. Po tom, ako mu to celé došlo, sa začal smiať. Moderátorka sa pobavila tiež. Pozrite si to v našom VIDEU.

Sledujte TOPKY TV: Patrik Švajda sa nechtiac preriekol o pohlaví dieťaťa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu