Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Znechutená Alicia Keys: V sukni si ma mýlili s prostitútkou!

Alicia Keys Zobraziť galériu (10)
Alicia Keys

NEW YORK - Chránila si cudnosť nohavicami! Speváčka Alicia Keys (28), ktorá je známa plnšími tvarmi svojho pozadia a stehien si našla novú výhovorku, prečo sukne nemá veľmi rada. Na vine vraj nie sú jej komplexy, ale strach o vlastnú bezpečnosť!

Sukne si zakázala! Mladá Alicia Keys vyrastala v New Yorku a zdá sa, že dospievanie v tejto metropole na nej zanechalo následky. Tvrdí dokonca, že sa v newyorských uliciach bála nosiť sukne! „42. ulica bola miestom prostitútok a pasákov. Keď ste si dali šaty, okamžite ste vyzerali ako objekt. Necítila som sa tak dobre. A okrem toho, nohavice sú jednoducho sexy,“ vysvetľuje čokoládová kráska. Je však celkom možné, že nebezpečenstvo nosenia sukní tak trochu zveličila. Nohami gazely totiž speváčka určite nedisponuje a za jej neochotou nosiť sukne mohli byť len obyčajné ženské komplexy. Obtiahnuté sexi nohavice z nej predsa mohli urobiť objekt záujmu oveľa ľahšie ako dlhšia voľná sukňa!

Zdá sa, že speváčka je na podobné vysvetlenia expert. Naposledy odmietla zostať v luxusnej suite londýnskeho hotela, ktorú celý týždeň pripravovali na jej príchod. Alicia jediným pohľadom zhodnotila celý apartmán a oznámila, že necíti v ňom žiadnu atmosféru. A tak sa otočila na opätku a odpochodovala z hotela preč.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu