Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Koncert Alicie Keys: Mladé celebrity ju odignorovali!

Alicia Keys Zobraziť galériu (14)
Alicia Keys

BRATISLAVA - Na včerajšom koncerte Alicie Keys, ktorý sa konal v bratislavskej Inchebe, sme objavili aj niekoľko prominentných osobností. Na prekvapenie patrila väčšina k starším ročníkom. Tí si nenechali ujsť ani afterpárty, na ktorej sa mala objaviť aj samotná Alicia. Tá však nedorazila, pretože sa ponáhľala do Prahy, kde dnes vystupuje.

Na afterpárty sme stretli niekoľko známych prominentných osobností, ktorí boli z vystúpenia Alicie Keys nadšení. Koncert si vychutnali spevák Janko Lehotský, herečka Zdena Studenková s priateľom Braňom Kostkom, spevák Peter Šarkan Novák či minister Ján Počiatek s manželkou Ivanou.

Topky.sk sa spýtali najstaršieho prominentného pána Janka Lehotského, ako sa mu páčil koncert. „Alicia bola skvelá. Naozaj výborný koncert. Ona má nádherný hlas,“ nadchýnal sa spevák, ktorý netajil, že by si s ňou trúfol zaspievať aj duet.

Koncert si nedal ujsť ani podnikateľ Boris Kollár, ktorý prišiel s priateľkou Petrou Krištúfkovou. A čo čert nechcel, objavila sa tu aj jeho exmilenka Linda Rezešová.

Viac fotografií z afterpárty si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu