Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chudák Šmajda: SuperStar ho pripravila o peniaze!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Bez peňazí! Účasť v Česko Slovenskej SuperStar vyšla Miroslava Šmajdu (21) poriadne draho. Košičan sa netají tým, že má kvôli speváckej šou veľké finančné problémy. V rozhovore pre topky.sk prezradil, že dokonca nemá za čo nakúpiť vianočné darčeky.

Finalista otvorene hovorí o tom, že to s jeho financiami nevyzerá práve najlepšie. Keď sa počas pondelkového rozhodnutia ocitol spoločne s Jánom Bendigom v "zóne ohrozenia", moderátori sa ho spýtali, ako je na tom s výškou vreckového, ktoré má k dispozícii. Mirovi sa na túto tému nerozprávalo ľahko. „Mal som nejaké úspory, pomáhajú mi rodičia,“ povedal neurčito. Konkrétnu sumu finančnej výpomoci však prezradiť nechcel.

O tom, že je súťaž nákladnou záležitosťou, niet pochýb! Podľa našich informácií produkcia hradí finalistom len ubytovanie a v rámci toho raňajky a večere. Splašiť si niečo na obed je už na samotných súťažiacich. Taktiež si musia uhrádzať bežné výdavky, čo v Bratislave rozhodne nie je lacnou záležitosťou. Ak si niekam v rámci voľného času vyrazia alebo si chcú kúpiť oblečenie, platia to zo svojho vlastného vrecka.

Aj napriek ťažkostiam s peniazmi sa však Košičan naplno oddáva len súťaži. Keď sme začali s témou blížiacich sa Vianoc, reagoval: „Bol by som absolútny magor, keby som na to teraz myslel.“ Ako však ďalej priznáva, nedostatok peňazí sa odrazí aj na darčekoch. „Momentálne na ne nemám prostriedky. Bude to len niečo také skromné,“ dodáva so smútkom v hlase. 

Jedným z riešení tohto Šmajdovho problému by určite bolo celkové víťazstvo v súťaži. Okrem titulu prvej Česko Slovenskej SuperStar totiž víťaz zhrabne 100 000 eur. A to je už veru pekná suma peňazí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu