Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Superstarista Chodúr: Tento chlapec je úplne mimo!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (14)
Martin Chodúr

BRATISLAVA – Favorit alebo outsider? Donedávna bol Martin Chodúr (20) považovaný za absolútneho favorita na zisk titulu prvej Česko Slovenskej SuperStar. A zatiaľ čo v speve exceloval, horšie to bolo s jeho správaním sa k ostatným finalistom. Žiaľ, ani po množstve výčitiek smerujúcich k jeho povýšeneckým manierom nezmenil svoje prejavy. Práve naopak!

Nevytvoril si s nimi väzby! Martin Chodúr je buď namyslený alebo absolútny samotár. Za nafúkaného sa on sám nepovažuje, no zrniečko pravdy na tom asi bude. Pri vyraďovaní spevákov zo šou totiž ostatní cítia smútok, no Martin akoby len spokojne prihliadal na ubúdajúcich súperov.

Markantne sa to prejavilo aj počas pondelkového odchodu Jana Bendiga. Ten bol označovaný za najhorúcejšieho kandidáta, ktorý by sa mohol ocitnúť vo finále po boku favorizovaného Chodúra. A zdá sa, že Martinovi v pondelok odľahlo, že súťaž opustil práve Jan.

Dokonca mu ani poriadne neprejavil úctu! Bál sa snáď, že by Jan vycítil neúprimnosť? Pri vyradení Leony Šenkovej sa Chodúr zachoval podobne. Bránil sa tým, že sa s ňou chcelo rozlúčiť príliš veľa ľudí a on sa k nej nedostal. No tentoraz stáli najprv na pódiu len štyria! Bendiga úprimne objala na dlhú chvíľu Dominika Stará, potom so slzami na krajíčku Miro Šmajda a nakoniec ho Chodúr chladne potľapkal po ramene zo zdvorilosti. V tú chvíľu som si to ani neuvedomil, povedal nám k tejto situácii  Ján Bendig.

Navyše, český Tom Jones sa nepripojil k ostatným vyradeným finalistom, keď vyhadzovali Honzu do vzduchu. Chodúr stál spolu s dievčatami mimo. On je už taký. Čo už. Nejako to neriešim. Nemrzí ma to. Nie je to môj najlepší kamarát. Ľudia, s ktorými sa rozprávam najviac, ma podporili,uzavrel Bendig.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu