Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Dominika Stará tesne pred finále šokuje: Chcem ísť domov!

Dominika Stará Zobraziť galériu (6)
Dominika Stará

BRATISLAVA – To snáď nemyslí vážne! Finalistka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) sa topkám zdôverila s tým, že už chce mať svoje účinkovanie v hudobnej relácii za sebou. Pokojne by zo súťaže odišla aj pred takzvaným veľkým finále. Čo ju k tomu vedie?

Dominika Stará, ktorá ako jediná žena ostala medzi trojicou posledných finalistov, má už svojho trojmesačného účinkovania v speváckej súťaži po krk. V utorok nám to potvrdila na bratislavskej T-Com bowlingovej akcii, kam prišla spolu s Mirom Šmajdom a Martinom Chodúrom zaspievať. 

Pri tejto príležitosti sa topkám totiž zdôverila, že už melie z posledného a nevie sa dočkať stretnutia s najbližšími. „Strašne mi chýba rodina. Chcem ísť už domov. Už je toho veľa,“ posťažovala sa nám plavovláska.

Svoje želanie dokonca viackrát zopakovala! Diskutovali sme s ňou totiž o ďalšom vyraďovaní v šou a vyslovili sme názor, že pravdepodobne vypadne práve ona alebo Miro Šmajda. A čo na to Dominika? „Asi skôr ja vypadnem. Ja už by som bola rada doma,“ tvrdila.

Keď sme sa ju snažili vyburcovať a zistiť, či ten týždeň - dva ešte vydrží, odvetila: „Asi hej, ale ja už by som naozaj bola rada s rodinou.“ Len nedávno pritom v priamom prenose Dominika tvrdila, že novinári si iba vymýšľajú, že ju jej rodičia chcú zobrať zo súťaže preč. No vyzerá to tak, že sama by už najradšej odišla a ako dôvod uvádza práve svoju rodinu. Čas strávený s najbližšími je dokonca pre ňu viac ako zisk titulu prvej Česko Slovenskej SuperStar. „Byť v prvej trojke je aj tak veľký úspech,“ myslí si Šamorínčanka.

Ako vidno, plavovláska je tesne pred bránami veľkého finále výrazne zronená. Nečudo. Veď neustále vystúpenia, recepcie, koncerty a pracovné aktivity spojené s účinkovaním v šou by dali zabrať každému. Ani jeden z vypadnutých účinkujúcich sa netajil tým, že bol pre neho koniec v šou istým spôsobom vykúpením. Napríklad Jan Bendig po vypadnutí prezradil, že sa už nevie dočkať stretnutia s rodinou.

To, či bude musieť Dominika ešte niekoľko dní vydržať bez mamy a otca, alebo skončí na bronzovom stupienku, uvidíme v najbližší pondelok. Nakoniec sa však naozaj môže stať, že ďalšou vyradenou bude práve ona. Fanúšikovia si totiž môžu povedať, že prestala bojovať, a preto jej už hlasy nepošlú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu