Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Judínyová sa pohádala s Barkolovou: Skočili si do vlasov!

Erika Judínyová a Erika Barkolová Zobraziť galériu (12)
Erika Judínyová a Erika Barkolová

BRATISLAVA – Toľko kriku pre nič! Moderátorky Erika Judínyová (37) a Erika Barkolová (33) sa podľa našich informácií nedávno pohádali kvôli foteniu kalendára. Čo bolo príčinou výmeny názorov?

Známe tváre nášho šoubiznisu sa rozhodli podporiť bratislavský útulok pre štvornohých miláčikov. Nechali sa preto nahovoriť na fotenie kalendára s názvom Celebrity pre zvieratká, ktorý sa krstí už dnes.

Pred objektív fotografa sa postavili napríklad Adela Banášová, Zdenka Predná, Viki Ráková, Martina Schindlerová. Nechýbali ani dve známe šoubiznisové Eriky – Judínyová a Barkolová. 

Zaujímavé je, že práve posledné spomínané dámy sa kvôli záberom pohádali. Problém nastal kvôli foteniu so zvieratkom. Markizáčka sa mala totiž pôvodne nechať zvečniť s perzským kocúrom. Ten však nebol pred objektívom vo svojej koži. Moderátorku neustále škriabal a zaháňal sa po nej labami.

Judínyová si preto vydupala nové fotenie. Vzala si malé mačiatko. To však malo „pózovať“ s Barkolovou. A v tom nastal problém, pretože si ho nechcela jojkárka dať. Výsledok? Dámy sa pohádali.

„Istý problém tam nastal, no nebudem to bližšie komentovať,“ nechcela sa príliš rozprávať o hádke Judínyová, ktorá ďalej dodala, že je s konečným výsledkom fotenia spokojná. „To je pre mňa dôležité,“ povedala moderátorka markizáckej Smotánky. Plavovláske sa dokonca tvorcovia kalendára odmenili tým, že použili jej záber na titulnú stranu.

Súčasťou krstu zaujímavého kalendára bola aj dražba obrazov. Koľko bol ochotný zaplatiť neznámy dražiteľ za dvanásť fotografií slovenských celebrít? Čítajte TU!

Foto: Sexi moderátorka Erika Judínyová pózuje na titulnej strane kalendára.

Judínyová sa pohádala s
Zobraziť galériu (12)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu