Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexi Barkolová: Je to sado-maso žienka! V latexových šatách mávala s kondómom!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (2)
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Tá sa ale nezdá! Moderátorka jojkárskych Črepín s hviezdičkou Erika Barkolová (32) nemá problém otvorene hovoriť o sexe. Nedávno sa dokonca na žiadosť divákov stala latexovou lady.

Plavovlasá moderátorka Erika Barkolová je vo svojej pikantnej relácii vždy sexi nahodená. Najnovšie si vyskúšala štýl á la sado-maso žienka. „Na žiadosť divákov si obliekla latexové šaty,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia relácie.

Topky.sk zisťovali, ako sa Barkolová v tomto outfite cítila. „Bol to taký kompromis toho, čo chceli diváci a čo som si bola ja ochotná obliecť. Nie je to však môj štýl obliekania v súkromnom živote. Dokonca ani v tom intímnom. Ale v tých šatách som sa cítila príjemne a myslím si, že som v nich vyzerala celkom dobre,“ otvorene priznala moderátorka, ktorá pri nakrúcaní tejto relácie nezaujala iba šatami, ale aj kondómom, ktorý jemne držala v ruke.

Zamýšľala sa totiž nad milovaním sa vonku a následným odhodením použitej kaučukovej gumy. V reportáži zisťovali, či by tento použitý "ochranný nástroj“ mohol spôsobiť ekologickú hrozbu.

Zaujímalo nás preto, či aj vo svojom súkromí otvorene rozpráva o sexe. „Väčšina ľudí, čo ma pozná, vie, že som iná ako na televíznej obrazovke. Ale čo sa týka detí, s nimi mám už tieto veci vydiskutované. Vedia možno viac ako ich rovesníci. Na tom si dávam záležať,“ netajila Barkolová, ktorú si môžete pozrieť v dráždivej relácii dnes o 23:30.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu