Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Zmeny v Jojke k horšiemu: Po Barkolovej už aj Bruteničová!

Monika Bruteničová Zobraziť galériu (7)
Monika Bruteničová

BRATISLAVA – Pohrali sa s farbami! Jojkárske moderátorky Erika Barkolová (32) a Monika Bruteničová (31) zmenili svoj imidž. Výsledný efekt? Zmiešané pocity!

Pred časom podstúpila výraznú zmenu farby vlasov tvár jojkárskych Črepín s hviezdičkou Erika Barkolová. Z blond prešla na ešte svetlejšiu. Hrivu jej však peroxid „vyťahal“ až natoľko, že na obrazovke pôsobila ako žlté kuriatko.

Na opačnú zmenu sa podujala televízna kolegyňa Monika Bruteničová. Moderátorka Krimi novín sa minulý týždeň tiež nechala výrazne prefarbiť. Na rozdiel od Barkolovej sa však z blondínky stala tmavovláska. „Nechcela som podstúpiť až takú radiálnu zmenu. Na zimu si zvyknem dávať tmavší odtieň. No je to trochu tmavšie ako som predpokladala. Nie je to však definitívne. V budúcnosti sa chcem vrátiť k svetlejším tónom,“ povedala nám Bruteničová.

Reakcie okolia sú v prípadoch oboch dám rôzne. „Niekomu sa to páči, niekomu nie,“ hovorí Monika. S podobnými názormi ľudí sa stretáva aj Barkolová. Topky.sk si myslia, že to obom dámam svedčalo viac pred zmenami imidžu. Ako to vidíte vy? Vyjadrite svoj názor v našej ankete na konci článku!

Zmeny v Jojke k
Zobraziť galériu (7)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu