Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nahota a erotické scény: Taký bude najnovší diel Harryho Pottera!

Daniel Radcliffe a Emma Watson Zobraziť galériu (8)
Daniel Radcliffe a Emma Watson

LONDÝN – Nahoty sa nebojí! Daniel Radcliffe prudérnosťou určite netrpí a v najnovšom filme o Harrym Potterovi sa predvedie nahý hneď viackrát. A že nebudú chýbať erotické scény s herečkou Emmou Watson, je celkom isté!

Z chlapca sa stal muž! Platí to tak o hercovi Danielovi Radcliffovi, ako aj o jeho postave, Harrym Potterovi. Presvedčiť sa o tom môžete pri pozeraní najnovšieho dielu zo série čarodejníckych filmov. A ako k milostným scénam vlastne dôjde? Harry bude údajne spolu so svojím kolegom Ronom, ktorého hrá Rupert Grint, bojovať proti monštru, ktoré sa bude brániť provokovaním Ronovej žiarlivosti. A to premietaním kompromintujúcich scén medzi Ronovou láskou Hermionou a Harrym. Ak doteraz mladé fanúšičky na herečku Emmu Watson nežiarlili, po takýchto horúcich scénach už určite budú!

Pre Daniela nie je odhaľovanie sa nič nové. Svoje telo predviedol už aj na Broadwayi v hre Equus. Režisér filmu David Yates sa preto rozhodol Harryho otvorenosť využiť: „Dan už sa v minulosti nahý objavil. V novom filme bude niekoľko scén, v ktorých bude nahý, ale ešte stále rozmýšľame, ako budú vyzerať.“ Režisér asi chce byť v tomto ohľade opatrný, aby nevzbudil nevôľu rodičov detí, ktoré filmy o Harrym milujú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu