Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zhrozený Radcliffe: Harry Potter ma skoro vykastroval!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (12)
Daniel Radcliffe

LOS ANGELES - Ďalší diel úspešnej série o čarodejníkoch dobyl kiná už aj na Slovensku. Málokto by však tušil, čo mladému hercovi spôsobovalo pri nakrúcaní filmových scén najväčší problém.

Čo neodmysliteľne patrí ku každému správnemu mágovi? Predsa metla. Na tento originálny dopravný prostriedok však predstaviteľ Harryho Pottera nemá ľahké srdce.

Na drevenej tyči musel totiž Daniel sedieť dlhé hodiny nakrúcania, čo mu na konci spôsobovalo nemalé bolesti v oblasti rozkroku.

„Nejde o žiadne úžasné tajomstvo. Jednoducho si predstavte, že sedíte na kovovej konštrukcii bicykla, nohy dáte z pedálov dole a len tak sa tam nakláňate dopredu,“ približuje herec nepríjemné zážitky z filmovania.

Bez hanby dodáva: „Dôležité orgány pri tom bývajú pomliaždené.“

Daniel nie je jediný herec, ktorý by čarodejnú metlu za služby leteckých spoločností určite nevymenil. Posťažoval sa aj jeho kolega a kamarát Rupert Grint hrajúci Rona Weasleyho: „Je to dosť bolestivé, pretože sedíte na metle a keď už ste na nej niekoľko hodín, začne to byť neznesiteľné.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu