Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zneužitá Emma Watson: Nahými fotkami sa ju snažia napodobniť!

Zobraziť galériu (10)

LONDÝN - Aj herci snažiaci sa o zachovanie dobrého renomé sa musia z času na čas popasovať so šokujúcimi odhaleniami. Hoci slušne vychovaná Emma Watson svoje telo ešte verejnosti neodhalila, na internete sa už objavila obnažujúc svoje prednosti.

Skromnejšiu mladú celebritu ako je herečka stvárňujúca Hermionu v úspešnej sérii Harry Potter by ste len ťažko našli. Hviezda filmového plátna sa z nej stala v roku 2001.

Od toho času z mladej rusovlásky vyrástla očarujúca sympatická dáma. Množstvo fanúšikov sa však nedokáže zmieriť s faktom, že elegantná dievčina svoje krivky odhaliť zatiaľ neplánuje. S pomocou fotomontáže teda obehli internet fotky Emmy zakrývajúcej sa do pol pása zeleným uterákom.

Na reálne fotky si však budú musieť všetci nadšenci počkať. Kvôli honoráru sa Emma určite tak skoro nevyzlečie: „Nemám čas na míňanie svojich peňazí.“ Svoju kreditnú kartu vraj používa veľmi zriedkavo: „Proste si predstavujem, že tie peniaze neexistujú.“

Maniere slávnych hviezd sa snaží svojsky potlačiť a držať sa zatiaľ radšej pri zemi: „Trávim čas s priateľmi a rodinou, hlavne sa snažím žiť normálny život.“

Zneužitá Emma Watson: Nahými
Zobraziť galériu (10)

Zneužitá Emma Watson: Nahými
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu