Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zhulený Harry Potter alias Daniel Radcliffe: Milujem trávu!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (6)
Daniel Radcliffe (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Vie, ako sa zabávať! Hviezda filmov o Harrym Potterovi a idol mnohých detí herec Daniel Radcliffe (20) sa vraj na párty „spráskal“ tak, že poriadne nevedel kde je a čo sa s ním deje! Stane sa z tohto kedysi nevinného mladíka ďalšia obeť šoubiznisu závislá na drogách?

Marihuanová cigareta možno pasuje Petovi Dohertymu, ale len sotva sa hodí Danielovi Radcliffeovi. Herec, ktorého uznávajú tisíce detí na celom svete ako svoj idol, by si mal dať na svoje správanie predsa len lepší pozor. Na kolaudačnej párty v jednom z londýnskych príbytkov sa totiž vôbec neostýchal poriadne ťahať z marihuanovej cigarety – a to dokonca pred svedkami! Netrvalo dlho a účinky drogy boli na hercovom správaní celkom zjavné. Už o chvíľu sa vraj motal po dome mrmlajúc: „Milujem trávu.“ Bol dokonca tak mimo, že dovolil neznámemu dievčaťu, aby mu pomaľovalo tvár perom a vynikajúco sa pri tom bavil! „Daniel sa smial a zdalo sa, že mu je to vtipné. Ale v skutočnosti nevyzeral, že vôbec vie, čo sa vlastne deje,“ opísal správanie sa herca jeden z účastníkov párty. Kam sa len podel mladík ktorý sám o sebe tvrdil, že sa drogám vyhýba?

Otázkou je, ako na tento výstrelok zareagujú rodičia jeho malých fanúšikov, ako aj producenti filmov s Harrym Potterom. Momentálne Daniel pracuje na najnovšej časti Harry Potter a dary smrti. Dá sa však predpokladať, že ak by herec takto ulietaval častejšie, bude to mať pre jeho „potterovskú“ kariéru ničivé následky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu