Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na sexuchtivú Rihannu treba 3 kondómy - má totiž herpes!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna

LOS ANGELES - Vzrušujúci, ale nebezpečný! Taký je sex s kontroverznou speváčkou Rihannou (21), ktorá v médiách o ničom inom ani nerozpráva. Zvýšený sexuálny apetít sa jej však zrejme stal osudným - hoci je pred Vianocami nadržaná ako nikdy predtým, v posteli si veľmi neužije. "Tam dole" totiž nachytala herpes!

Aj keď si barbadoská kráska dokáže väčšinu reklamy zabezpečiť sama, chýry o tom, že jej rozkrok je hotovou liahňou sexuálne prenosných chorôb, má na svedomí iná čertica. Tou je o sedem rokov staršia hviezda singapurského pôvodu, Tila Tequila, ktorá sa rovnako ako Rihanna zaplietla s násilníkom. Podobná skúsenosť však priateľstvo týchto dám ani náhodou neutužila, práve naopak. Tila Rihannu ohovára, kade chodí!

Za otvorenou nevraživosťou zo strany útlej Aziatky stojí nešťastné interview, v ktorom sa jej čokoládová speváčka náramne dotkla. V odpovedi na otázku, koho zo šoubiznisu by najradšej umlčala, totiž Rihanna označila práve Tilu. Tej už viac nebolo treba - pomstychtivo sa vybláznila na svojom blogu!

"Rihanna má pohlavne prenosné choroby a herpes! Túto pravdu mi povedal môj legitímny zdroj. Takže chlapci, buďte opatrní, ak chcete vyplieskať tamten zadok. Ak si na vtáka nenatiahnete 3 kondómy, vyfasujete herpes!" varuje singapurská modelka Rihanniných potenciálnych partnerov. S dôveryhodnosťou problém určite nemá - Tila toho o pohlavných chorobách vie očividne habadej...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu