Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Budúca mamička Puškárová: Jedno dieťa a dosť?!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Bude to jedináčik?! Zdá sa, že prvé spoločné dieťa Zlatice Puškárovej (32) a Patrika Švajdu (37) bude aj posledným. Naznačujú to vyjadrenia budúcej mamičky.

Mlčí takmer ako ryba! Zlatica Puškárová zatiaľ neprezradila pohlavie bábätka, ktoré čaká s Patrikom Švajdom, ani mená, ktoré vyberajú pre svojho potomka. Len nedávno odtajnila, že termín pôrodu má stanovený na 14. februára 2010.

V rozhovoroch pre médiá, ktoré poskytla na tehotenskú tému, naznačuje, že si chvíle s bruškom užíva, pretože sa už možno opakovať nebudú. Oslovili sme preto Zlaticu s otázkou, či si myslí, že ďalšie dieťa už nestihne alebo jej jedináčik jednoducho stačí. „Tak to neviem, čo život prinesie. Nie som ten typ, čo nemá ešte jedno dieťa a už rieši druhé,“ opatrne sa vyjadrila.

Keď sme otázku obrátili a spýtali sme sa, či jej vyjadrenie znamená, že by jej neprekážalo mať viac detí, opäť sme nedostali jednoznačnú odpoveď. „Vôbec nepredbieham tieto veci. Pozornosť teraz sústredím na dieťa, ktoré má prísť,“ povedala nám Zlatica.

Jej opatrným vyjadreniam sa však netreba príliš čudovať. Hoci je dnes bežné, že ženy rodia aj po tridsiatke, lekári to predsa len nevidia príliš radi a odporúčajú počať minimálne prvého potomka skôr. Otehotnieť po tridsiatke navyše nie je vždy ľahké. A tak si tieto ženy túžbu po dieťatku nechávajú radšej pre seba a s okolím sa delia až o správu, že sa to podarilo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu