Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strach Lacha a Bagárovej: Dnes poletí jeden z nás!

Denis Lacho a Monika Bagárová Zobraziť galériu (45)
Denis Lacho a Monika Bagárová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Sypú si popol na hlavu! Finalisti Česko Slovenskej SuperStar Denis Lacho (15) a Monika Bagárová (15) sa po včerajšom rockovom kole obávajú, že sa budú musieť so speváckou šou rozlúčiť.

Ani jeden z nich si včera od poroty nevypočul práve najlepšie hodnotenie. A preto sú obavy na mieste. „Ja som popový spevák, nie rocker. No i tak som si vystúpenie užil. Dnes mám však tušenie, že pôjdem ja. Síce som mal taký pocit už aj v iných kolách, ale teraz sa obávam najviac,“ povedal pre topky.sk Denis Lacho, z ktorého úst sme včera počuli pieseň Always od speváka Bona Joviho.

Pochybnosti o svojom včerajšom výkone má aj Monika Bagárová. Pieseň od Katy Perry – Hot’n’Cold v jej podaní porotu neohúrila. Semifinálové výkony mladučkej Češky sa nedajú porovnať s tými finálovými. Odkedy spieva pred veľkým publikom, ani raz nepredviedla výkon, ktorým by presvedčila o svojich kvalitách. A toho si je aj ona sama vedomá. „Myslím si, že vypadnem ja. Všetci ostatní sú takí skvelí a nadaní. A preto si ani jeden z nich nezaslúži v šou skončiť,“ povedala sebakriticky Monika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu