Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Úchylná Jessica Alba: Hrabe sa v odpadkoch... A vláči domov haraburdy!

Jessica Alba Zobraziť galériu (9)
Jessica Alba

LOS ANGELES - Odkedy sa americká herečka Jessica Alba (28) venuje prevažne domácnosti, našla si naozaj podivuhodnú úchylku. Ako asociál žijúci na okraji spoločnosti sa pravidelne hrabe v smetiach svojich susedov a ukoristenými odpadkami si zapratáva domov!

Buď sa stala zanietenou ekologičkou propagujúcou recyklovanie, alebo ju zasiahla finančná kríza. Jessica sa totiž s obrovským nadšením vrhla na prehŕňanie sa vo zvyškoch, ktoré jej spoluobčania vynesú zo svojich príbytkov - kúsky, ktoré sa jej pozdávajú a mohli by sa zísť, si dokonca neváha dovliecť domov. Tam z nich vyrába najrôznejšie dekorácie a mnohé z nich už údajne nanútila aj svojim priateľom v podobe darčekov.

O herečkiných nezvyčajných praktikách porozprával jej známy magazínu National Enquirer: "Jessica rada robí kreatívne projekty a mnoho materiálu získava z haraburdia, ktoré vyhadzujú jej bohatí susedia." Zároveň dodal, že hollywoodska kráska svoju vášeň netají a v pozadí sleduje i ekonomické hľadisko celej bizarnej záľuby: "Neskrýva to a na svoju prácu je hrdá. Zdôvodňuje ju tým, že je šialené utrácať tisíce dolárov v drahom obchode, keď niekedy môžete na pekné veci naraziť aj v smetnom koši."

Herecká hviezda, ktorá s manželom Cashom Warrenom vychováva jedenásť mesačnú dcérku Honor, už použila a zrenovovala fotorámčeky, stoličky, či dokonca stôl. Všetko našla, samozrejme, na ulici.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu