Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Herec Dennis Hopper: Trpí rakovinou prostaty!

Dennis Hopper Zobraziť galériu (2)
Dennis Hopper

LOS ANGELES - Herec Dennis Hopper má rakovinu prostaty. Ako vo štvrtok médiá informoval jeho manažér, aby sa mohol sústrediť na liečbu, ruší všetky svoje predchádzajúce cestovné plány.

Sedemdesiattriročný Hopper bol v nemocnici už začiatkom mesiaca. Po tom ako ho prepustili, jeho manažér Sam Maydew uviedol, že hviezdu hospitalizovali so symptómami podobnými chrípke a dehydratáciou počas výletu v New Yorku. Internetový portál E! Online ale vo štvrtok citoval Maydewa s tým, že Hopperovi diagnostikovali rakovinu prostaty.

Hopper musel odrieknuť svoju účasť na výstave s názvom Dennis Hopper and the New Hollywood v melbournskom Australian Center for the Moving Image. Hopper je podľa vlastných slov veľmi sklamaný, že nemôže odcestovať do Melbourne, no plne sa sústredí na liečbu. "Jeho zdravie je samozrejme na prvom mieste a želáme mu skoré zotavenie," povedal miestnym médiám riaditeľ melbournského centra Tony Sweeney.

Dennis Hopper je známy najmä z filmu Bezstarostná jazda (1969), ktorý tiež režíroval a spolu s Petrom Fondom a Terrym Southernom napísal i scenár. Na svojom konte má dve nominácie na Oscara - za pôvodný scenár Bezstarostnej jazdy a za herecký výkon vo vedľajšej úlohe športovej drámy Hráči z Indiany (1986). Účinkoval aj vo vojnovej dráme Apocalypse Now (1979) či snímke Modrý zamat (1986). Jeho najnovším projektom je seriálová adaptácia oscarovej drámy Crash (2004).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu