Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dogabaný Chodúr: Je mu všetko jedno!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (6)
Martin Chodúr (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – S imidžom si ťažkú hlavu nerobí! Talentovaný spevák Martin Chodúr (19) nedávno podstúpil pod dohľadom stylistov a vizážistov dosť výraznú zmenu. A nebolo to veru šťastné riešenie! Ostravák totiž na pohľad zostarol o niekoľko rokov. Topky.sk zisťovali, čo na svoju zmenu hovorí on sám.

Hoci bezpochyby spieva úžasne, predsa len sa viacerým divákom na Martinovi Chodúrovi niečo v nedeľňajšom prvom finálovom kole nepáčilo. A to jeho nový, zmenený imidž. Ostrihané a prefarbené vlasy s vlnkou dohora zo sympatického speváka spravili slizkého, nagelovaného a postaršie vyzerajúceho „panáčika“. Šmrnc mu nepridala ani tá červená športová bundička. „Stylista a kaderník to jednoducho neodhadli,“ pošepkávali si viacerí diváci v nedeľu v bratislavskej Inchebe, kde sa priamy prenos konal.

Topky.sk sa na margo týchto nelichotivých zmien Chodúra spýtali, čo si on sám myslí o svojom novom imidži. „Úplne v pohode. Rešpektujem týchto ľudí, ktorí sú tam - kaderníci a vizážisti. Oni vedia, čo je dobré na kamere. Ja im do toho hovoriť nebudem. Ja sa sústredím na spev a outfit je na nich. Ja sa tomu nerozumiem,“ prezradil skromne Martin, ktorému je evidentne jedno, ako vyzerá.

Sledujte TOPKY TV: Chodúr o svojej zmene, i o tom, čo hovorí na to, že je považovaní za favorita šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu