Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdrvení finalisti SuperStar: Sme na dne!

Finalisti Česko Slovenskej SuperStar Zobraziť galériu (7)
Finalisti Česko Slovenskej SuperStar

BRATISLAVA – S nervami a silami v koncoch! Tvorcovia súťaže Česko Slovenská SuperStar majú na nádejných spevákov vysoké nároky. Po prvých týždňoch šou siahajú mladí účastníci na dno svojich možností.

Nahrávanie spoločnej hymny, každodenné hodiny spevu, generálky, priame prenosy, fotenie sa na podpiskarty, či rozhovory... To všetko je v prípade spevákov samozrejmosťou. Štáb tohto projektu však na tempe pridáva. Z hviezdičiek chce mať hviezdy svetového formátu. A tak ich nešetrí. Prakticky na dennom poriadku absolvujú posedenia u kaderníkov, vizážistov, štylistov, cvičenia v posilňovni, či návštevy plavárne. Tieto aktivity umocnené nervovým vypätím v súťaži iba stupňujú ich únavu.

Dôkazom môže byť napríklad aj Jan Bendig (15), ktorý bol po pondelkovom rozhodnutí tak fyzicky mimo, že ani nedokázal súvisle odpovedať na naše otázky. Presvedčiť sa o tom môžete v našom videu na konci tohto článku.

Aj vyradená Nikoleta Balogová (17) sa k vyčerpanosti v rozhovore priznala. „Fakt sa potrebujem zregenerovať, doma si ľahnúť, dlhšie si pospať. Takto sme to mali strašné. Ráno sme skoro vstávali.“ Na viac slov sa už nezmohla. Povedala len: „Skrátka už neviem ani rozprávať.“

Košičan Miro Šmajda (20) si tiež povzdychol. „Máme strašne nabitý program. To semifinále bol len odvar toho, čo je teraz. Stále. Či už je to posilňovňa alebo samé generálky. Stále, stále, stále! Či sme unavení, či nie sme unavení. Skrátka musíme niečo robiť.“ Hneď po tomto vyjadrení si však spevák uvedomil svoju prehnanú úprimnosť a narýchlo dodal: „Vedeli sme, že do čoho ideme.“

Ako sa podľa vyjadrení talentovaných účastníkov zdá, takýmto tempom to nemusí dopadnúť dobre. Mladí ľudia, ktorí sú ešte prakticky vo vývoji, by sa mali trochu šetriť. Ich organizmus môže vypovedať poslušnosť, čo môže viesť ku kolapsu a následnej hospitalizácii.

Sledujte TOPKY TV: Jan Bendig, Nikoleta Balogová a Miro Šmajda hovoria o náročných chvíľach v SuperStar. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu