Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wooow! Odhalené Missky 2009: Skoncová a Pribilová predviedli prsia!

Soňa Skoncová a Petronla Pribilová Zobraziť galériu (26)
Soňa Skoncová a Petronla Pribilová

BRATISLAVA – Toto chcelo odvahu! Na včerajšej módnej šou v bratislavskom nákupnom centre bolo poriadne horúco. Dôvodom boli obnažené telá. Prvá vicemiss Soňa Skoncová (23) vyšla na mólo v modeli, ktorý odhaľoval jej prsia. Rovnako tak aj ďalšia finalistka Miss Slovensko 2009 Petronela Pribilová (19).

Dámy sa predviedli pri príležitosti zahájenia Bratislavských módnych dní. Prehliadka sa konala v istom nákupnom centre, kde prezentovali modely mladých nádejných návrhárov. Rozruch spôsobili práve tie extravagantné, ktoré toho odhaľovali viac, než zakrývali.

Najviac zaujali Soňa Skoncová a Petronela Pribilová. Prvej vicemiss 2009 sme sa spýtali, ako sa v provokujúcom modeli cítila. „Necítila som sa v tom najlepšie, ale snažila som sa predviesť to na profesionálnej úrovni. Nemalo mi byť vidno prsia a bradavky som mala mať zakryté. Do prehliadky sa však materiál nezohnal, tak to v tom ruchu aj takto dopadlo,“ povedala úprimne Skoncová. Tá už módnych prehliadok absolvovala neúrekom, no takto odvážne sme ju na móle ešte nevideli.

Mladučká modelka z Prievidze bola na súťaži Miss Slovensko 2009 úspešná. Okrem toho, že získala spomínaný titul I. vicemiss, zaujala aj médiá a stala sa Miss press. O pár dní ju čaká ďalšia skúška odvahy. Miss International v Pekingu, kam Soňa ide reprezentovať našu krajinu.

Podobný model ako ona mala počas zahájenia módnych dní aj ďalšia finalistka súťaže Miss 2009 Petronela Pribilová. Tú si môžeme pamätať aj z jojkárskej reality šou Hľadá sa Supermodelka.

Čo na to hovorí Lucia Hablovičová? Budú mať z toho dievčatá problémy? Dozviete sa zajtra na topkách!

Viac informácií z módnej šou nájdete TU!

 

Foto: paparaci.sk, GT



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu