Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Halle Berry zachraňovala deti... Bujnými prsiami v mega výstrihu!

Halle Berry Zobraziť galériu (10)
Halle Berry

NEW YORK - Keby každý centimeter odhalenej pokožky Halle Berry (42) mal pomôcť jednému dieťaťu, svet by bol na tom oveľa lepšie! Jej sexi šaty a skvelá postava zobrali dych nejednému hosťovi galavečera Keep a Child Alive.

Halle sa na Čierny bál 2009 vybrala so svojím o priateľom Gabrielom Aubrym. Hoci je od Halle o desať rokov mladší, po celý večer z nej nedokázal spustiť oči. A niet sa čomu čudovať! Jej šaty od návrhára Kaufmana Franca totiž nechávali len málo predstavivosti. Hlboký dekolt a prestrihy ukazujúce nahú pokožku spravili z bývalej Bond Girl hviezdu večera. Čiernu farbu pritom výborne oživila červenými doplnkami. Dobrým ťahom z jej strany bol i návrat ku krátkemu účesu, ktorý sa stal počas rokov takmer neoddeliteľnou súčasťou jej imidžu. Aj vďaka nemu sa odlišuje od množstva iných hviezdičiek.

Halle sa veru poriadne posnažila, aby na túto dobročinnú akciu upútala pozornosť. Dôvodom je možno aj to, že je sama matkou – s Aubrym má dcérku Nahlu Arielu. Ten priznáva, že sa mu jedno dieťa zdá málo. Nuž, nie je na tom nič zvláštne, keďže on sám pochádza z ôsmych súrodencov. A Halle s ním súhlasí: „Moja hlava hovorí (ďalšiemu dieťaťu) áno, ale ostatné nie je len na mne, takže uvidíme.“

Halle Berry zachraňovala deti...
Zobraziť galériu (10)


Na podujatí oceňujúcom humanitárne úsilie ľudí z rôznych oblastí (jedným z nich bol tento rok aj Bill Clinton) sa okrem krásnej Halle zúčastnili aj Usher, Nick Cannon, Mary J. Blige, Iman či Queen Latifah.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu