Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Halle Berry v šťavnatej bozkávačke: Takto preberá cenu sexica desaťročia!

Halle Berry a Jamie Foxx. Zobraziť galériu (13)
Halle Berry a Jamie Foxx.

CULVER CITY - Hoci čokoládová kráska Halle Berry pred dvoma rokmi prekročila prah štyridsiatky, v sobotu opäť potvrdila prvenstvo medzi najpríťažlivejšími ženami sveta. Jej úprimnú radosť z ocenenia prezrádzali nenásytné ústa - tými rozdávala vášnivé bozky!

Oheň, ozrutná zvieracia tlama, či dokonca živý kôň. Uplynulý víkend sa v slnečnej Kalifornii udeľovali ceny Spike TV Guys Choice Awards, na ktorom to vyzeralo na poriadnu hollywoodsku divočinu. Postarali sa o ňu nielen štýlové rekvizity, ale predovšetkým odviazané celebrity zvučných mien.

Najväčšiu senzáciu spôsobila súčasná najsexi žena sveta Halle Berry, ktorá si prišla prevziať ďalšie ocenenie svojho rastúceho sexepílu. So staronovým krátkym zostrihom a v hriešnych minišatách čiernej farby si na pódium pricupitala po titul "Najsexi hviezda dekády". Jej obrovskú nefalšovanú radosť s ňou vzápätí zaručene zdieľal herecký kolega Jamie Foxx, ktorý cenu predával. Halle sa mu totiž spontánne vrhla do náručia a následne ho s ohnivou vášňou vybozkávala na ústa.

Medzi ďalšími ocenenými celebritami dominovali hollywoodski drsní chlapci. Naprázdno neobišiel fešák Brad Pitt, ktorý spolu s Edwardom Nortonom a Davidom Fincherom obdržal cenu Klubu bitkárov. Tú im odovzdal Mel Gibson neobyčajne štýlovým spôsobom - na scénu doslova priklusal. Niesol sa totiž v sedle živého koňa a hlavu mu zdobila dlhá parochňa spolu s typickou prilbou Vikingov. Sošku jelenieho parožia si odniesol akčný hrdina Jason Statham, ktorého vymenovali za "Najväčšieho nakopávača zadkov".

Halle Berry v šťavnatej
Zobraziť galériu (13)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu