Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mokrý prvýkrát pred verejnosťou: Ohováral Maštalíra a spomínal parohy!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (3)
Juraj Mokrý

BANSKÁ BYSTRICA- Maštalírovi sa muselo štikútať! Herec a bývalý moderátor počasia Juraj Mokrý (32) si na včerajšom odovzdávaní hudobných cien Musiq1 Awards pustil ústa na špacír! Pred stovkami prítomných hostí si neodpustil narážky na hereckého kolegu Tomáša Maštalíra (31), ktorý mal podľa našich informácií milenecký pomer s jeho bývalou partnerkou Dianou Mórovou (39).

Herec Juraj Mokrý si včera v Banskej Bystrici na odovzdávaní hudobných cien opäť spomenul na svojho „soka v láske“ Tomáša Maštalíra. Ten mal podľa našich informácií milenecký pomer s Dianou Mórovou, ktorá po šiestich rokoch ukončila vzťah s Jurajom Mokrým.

Pri odovzdávaní ceny Skladba roka Mokrý vystúpil na pódium, zahral na basgitare niekoľko akordov a prekvapivo poznamenal: „To zložil Tomáš Maštalír. Táto exhibícia skončí prelúdiou Prelud jeleňov,“ povedal exmoderátor, zatiaľ čo si nad hlavou ukazoval parohy. „Tie som si zrezal,“ dodal herec pred preplnenou sálou. Ako sa zdá, zabávač sa s krachom svojho šesťročného vzťahu stále nezmieril a dokonca už aj pred verejnosťou naznačil, že za rozchodom s Dianou stojí tretia osoba.

Sledujte TOPKY TV: Mokrý si pri odovzdávaní cien rýpol do Maštalíra!



Viac informácií o Musiq 1 Awards nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu