Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mokrý nie je žiadny chudáčik! Má komplex a brutálne žiarli!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (5)
Juraj Mokrý

BRATISLAVA – Rozchod medzi známou hereckou dvojicou odkryl viaceré skutočnosti! Keď Diana Mórová (39) nedávno opustila Juraja Mokrého (32), každý ľutoval najmä ohrdnutého exmoderátora počasia. Topky.sk zistili, že ani Diana pri zabávačovi nemala na ružiach ustlané!

Známa herečka, ktorá viac ako šesť rokov žila s rosničiakom Jurajom Mokrým, sa s ním pred pár mesiacmi definitívne rozišla. Dôvodom podľa viacerých ich známych mal byť údajný pomer Diany s hercom Tomášom Maštalírom. Ani jeden ho však doposiaľ nepriznal. No ako sa zdá, aj keby to bola pravda, nebol by to jediný dôvod, prečo  Mórová opustila otca svojho jediného dieťaťa.

Topky.sk sa nedávno dozvedeli, že život s Mokrým nebol jednoduchý. Podľa nášho zdroja je herec poriadny žiarlivec. „Keď máte muža, ktorý brutálne žiarli a robí také veci, ako on, nevládzete. Ona sa musí starať o dieťa a má prácu – neustále nakrúca. Takýmto tempom by o päť rokov vyzerala ako troska, ktorú by on odkopol a našiel by si mladšiu,“ myslí si človek blízky Diane a tvrdí, že Juraj mal vždy komplex. „Cíti sa byť nedocenený,“ prezrádza náš zdroj a pokračuje: „Diana ho opustila v čase, keď sa mu darilo. Stála pri ňom, keď sa dozvedel o chorobe mamy, keď ho vyhodili z Markízy i počas Let´s Dance 3. A po rozchode nikoho nepresviedčala o ničom, tvrdila, že ľudia časom pochopia, ako to medzi nimi naozaj bolo. On nie je žiadny chudáčik. Je to človek, ktorý si z  každého urobí sluhu a ponižuje ho.“

Aj keď sa pôvodne zdalo, že sa párik rozišiel najmä kvôli Dianinej nevere, nebude tomu asi  úplne tak. Zrejme len čas ukáže, čo všetko ešte stálo za ich rozchodom.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu