Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dračica Jandová: Sex s takmer celou kapelou!

Marta Jandová a jej lásky Zobraziť galériu (4)
Marta Jandová a jej lásky

BRATISLAVA/PRAHA – Má výborné skóre! Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Marta Jandová (35) sa nikdy netajila svojím pozitívnym vzťahom k sexu. Tieto slová potvrdzuje aj fakt, že sa v jej posteli vystriedali dvaja členovia nemeckej skupiny Die Happy, v ktorej aktuálne pôsobí.

Nedávno si Marta Jandová v rannom vysielaní televízie Joj zaspomínala na svoju minulosť, pričom s moderátormi Rannej šou Adelou Banášovou a Matejom Sajfom Cifrom zablúdili aj do intímnych tém. Tie sa týkali obdobia, keď sa odsťahovala z Čiech do Nemecka. Ako Jandová prezradila, krátko po odchode z domu si našla ubytovanie u Thorstena Mewesa, ktorého rodina poskytovala prístrešie cudzincom.

Thorsten bol nemecký gitarista. Mal vlastnú kapelu, do ktorej doviedol Jandovú. Medzi ním a Martou preskočila po čase iskra. „Zamilovala som sa do neho. Strávili sme spolu krásnych päť rokov,“ povedala topkám speváčka. Ich vzťah však stroskotal. Jandová dostala kopačky. 

S kapelou v tom období absolvovala šnúru koncertov a tak nemala príliš veľa možností na to, aby spoznala iného muža. A tak sa dala dokopy s ďalším členom skupiny. V spálni vystriedal Thorstena Mewesa Ralph Rieker. „Rok po rozchode prišiel do kapely nový chalan, basgitarista. S tým nám to vydržalo štyri roky,“ priblížila Jandová vzťah s Ralphom. Ako nám ďalej prezradila, jej bývalý na toho nového nežiarlil. „Gitarista nechal mňa, tak dôvod na to nemal.“ Z celkového počtu troch členov Die Happy mala teda pletky s dvomi.

Po tvrdých rockeroch z kapely však vstúpil paradoxne do jej života „sladký“ nemecký spevák Sasha. Ale ani románik s ním jej nevyšiel a po niekoľkých rokoch sa rozišli. V súčasnosti vraj Jandová nemá žiadneho priateľa. S jej sexuálnym apetítom však zrejme dlho sama nebude.

Marta je ozajstná divoška. Presvedčte sa sami:

Jandovej tajomstvá: Upratovačka so sexuálnou úchylkou od detstva!
Rolins a Jandová: Jedna provokuje prsiami, druhá intímnosťami!
Zvedie Daru Rolins? Porotkyňa SuperStar Jandová chce sex so ženou!
Hriechy Rolins a Jandovej: Holé prsia a zadok!
Divoška Jandová: Strhla nohavice a... Ukázala holý zadok!
Nadržaná Jandová: Nemá chlapa... a tak chcela vyzliecť tínedžera!
Sexistická SuperStar: Jandová o „šukaní“, Habera o prvej súloži!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu