Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi Eva Herzigová: Poodhalila prsia a vystrčila bradavky!

Eva Herzigová Zobraziť galériu (9)
Eva Herzigová

LONDÝN - Príťažlivá a provokujúca ako za starých čias. Modelka Eva Herzigová (36) už síce kariéru na prehliadkových mólach zavesila na klinec, no pred objektívom vyzerá stále fantasticky - najmä vtedy, ak ukáže viac, ako sa na slušnú dámu patrí!

Hoci sa o rodáčke z Čiech v poslednom období písalo predovšetkým v súvislosti s anorexiou, dnes vyzerá ako v čase najväčšej slávy v 90. rokoch minulého storočia. Fanúšikom preto neváhala dokázať, že ešte zďaleka nepatrí do starého železa. Pripomenula sa im osvedčenými zbraňami najžiadanejších modeliek - superštíhlymi dlhými nohami a okrúhlymi prsiami. Odvaha jej ani tentoraz nechýbala, a preto ako čerešničku na torte pridala aj záber na bradavky.

Eva svoje prednosti odhalila na šťavnatých fotografiách, ktoré nadšenci ženského sexepílu nájdu v najnovšom vydaní magazínu Vogue. Dlhonohá blondínka si zapózovala v lesklých minišatách, v rozopnutom svetri, ale aj v jednoduchej denimovej košeli. Spoločnou dominantou čiernobielych obrázkov je hlboký výstrih, v ktorom pozornosť priťahujú obnažené prsia. U pánskeho osadenstva je však zrejme najpozitívnejšie hodnotený záber Evy vo voľnom priehľadnom tričku bez podprsenky. Jej vnady vytvarované materstvom totiž rozhodne stoja za pohľad.

Sexi Eva Herzigová: Poodhalila
Zobraziť galériu (9)





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu