Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Herzigová vo víre divokého tanca: Opila sa pod obraz boží!

Eva Herzigová Zobraziť galériu (5)
Eva Herzigová

CANNES - Ešte nepatrí do starého železa! Presne toto sa pravdepodobne pokúšala dokázať modelka na dôchodku s rodiskom u našich českých susedov. Eva Herzigová (36) si na tohtoročnom filmovom festivale na Francúzskej riviére poriadne vyhodila z kopýtka - v sexi šatách a podgurážená alkoholom sa zmenila na parketovú levicu!

Krásna Češka sa v celkom novom svetle predviedla na párty svetoznámeho módneho návrhára Christiana Audigiera, ktorý cez víkend oslavoval 51. narodeniny. Vo VIP miestnosti sa Eva neuveriteľne odviazala v spoločnosti hollywoodskych celebrít, akými sú Paris Hilton, George Clooney a Jean Claude Van Damme. O hudobnú zábavu sa svojimi vystúpeniami postarali Lenny Kravitz a 50 Cent.

Atraktívna blondínka na narodeninovú oslavu dorazila v krátkych červených šatách bez ramienok od slávnej návrhárskej dvojice Dolce & Gabbana. Posilnená miešanými nápojmi sa zakrátko vybláznila na tanečnom parkete. Svoje divoké pohyby venovala neznámemu mužovi, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou patrí do kruhu jej priateľov. Nadránom sa modelka odtackala k autu, pričom na zadnom sedadle už ledva vnímala okolitý svet.

Evu v Cannes sprevádzal jej taliansky priateľ, multimilionár Gregorio Marsiaj, s ktorým tvorí pár už osem rokov a vychováva takmer dvojročného synčeka Georgea. Hoci pôvabná mamina dráhu profesionálnej modelky už zavesila na klinec, ešte stále sa venuje foteniu pre magazíny a spolupracuje s módnymi guru Louisom Vuittonom a Marcom Jacobsom.

Herzigová vo víre divokého
Zobraziť galériu (5)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu