Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odhalenie! Misska Husárová v cudzine: Fotí odvážne sexi zábery!

Pikantná snímka Veroniky Husárovej. Zobraziť galériu (2)
Pikantná snímka Veroniky Husárovej.

MILÁNO – Nehanbí sa provokovať! Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová (21) sa približne tri týždne nachádza v talianskom Miláne. Do zahraničia odišla za prácou. Ako sa topkám podarilo zistiť, zákazky má skutočne pikantné.

Na internetovej stránke sa objavila fotografia Veroniky Husárovej iba v spodnej bielizni od talianskeho fotografa. Okamžite sme u brunetky zisťovali, čo to má v Miláne za prácu. „Predvádzam na módnych prehliadkach a fotím,“ povedala nám Miss Slovensko 2007.

Keď sme sa jej spýtali na zábery v podprsenke, prekvapene zareagovala: „Čo je na tom? Je to práca. Tie fotky sú síce ladené sexi, ale je to pekné a decentné.“ Ako nám ďalej v súvislosti so zábermi povedala, nedala by sa nafotiť iba v Evinom rúchu. „Všetko v rámci slušnosti,“ ubezpečovala nás kráska, ktorá plánuje zostať v Talinasku zhruba do konca apríla.

„Je tu veľmi pekne, no o dva týždne by som už chcela byť doma,“ povedala pre topky.sk Husárová, ktorá kvôli práci v zahraničí zmešká tento rok voľbu kráľovnej krásy. Tú spoznáme už dnes večer. „Mám svoj tip. Preferujem skôr brunetky. Nechám sa však prekvapiť, či sa bude moja voľba zhodovať s názorom poroty,“ povedala nám víťazka z roku 2007, ktorá sa okrem súťaže Miss Slovensko zviditeľnila aj účinkovaním v tanečnej šou Let´s Dance 2, kde sme ju videli po boku moderátora Rasťa Žitného.

Odhalenie! Misska Husárová v
Zobraziť galériu (2)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu