Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

David Hasselhoff: Opäť sa ožral, odviezla ho záchranka!

David Hasselhoff Zobraziť galériu (5)
David Hasselhoff

LOS ANGELES - Herec David Hasselhoff (57), známy najmä postavou sexi plavčíka Mitcha Buchannona v seriáli Pobrežná hliadka, to opäť raz prehnal s alkoholom. So svojou závislosťou bojuje už dlhé roky, no v poslednom období sa mu celá situácia vymyká spod kontroly.

Víkendy sú pre herca bezpochyby kritickým obdobím. Už v minulosti si tieto, pre iných, pokojné dni rezervoval pre svoje alkoholové excesy. Presne takto strávil aj ten uplynulý. V nedeľu večer bola do jeho domu v Encino privolaná rýchla zdravotná služba. Hasselhoffa našli v zúboženom stave. Otrasný pohlaď si užila aj hercova dcéra Haley (17). Práve ona našla otca ležať na zemi. Rýchlo zavolala matke a tá svojim známym, až oni zavolali na 911.

Za údajnú otravu alkoholom môže hercove bezuzdné pitie vodky. Podľa rodinného priateľa jej holdoval celý deň. V nemocnici pobudol pár hodín a nad ránom ho nakoniec prepustili do domácej starostlivosti.

Pre mnohých je prekvapením, že sa David ešte neupil k smrti. Svoju závislosť si uvedomuje, o čom svedčí aj niekoľko krátkych pobytov v protialkoholických liečebniach. „Je to smutné, potrebuje pomoc, ale odmieta ju,“ vysvetľujú priatelia. O tom, že túto vojnu nebude také ľahké vyhrať svedčí aj fakt, že abstinovať ho nedonútil ani súd. Ten, mu pri jeho rozvode s exmanželkou prikázal, aby s pitím nadobro skoncoval. Odvtedy, však bol pre podobné problémy hospitalizovaný minimálne päť krát.

Hercova hviezda na nebi slávy postupne zhasína, už zopár rokov. Sexi svalovec s nezameniteľným šarmom sa do povedomia dostáva len prostredníctvom škandálov. Nad vodou ho v tomto období držia jedine jeho dve deti, ktoré mu súd po rozvode zveril do výlučnej starostlivosti. V máji tohto roku sa pre média vyjadril, že mu alkohol nerobí dobre, a tak prestáva piť. Zatiaľ však toto vyjadrenie vyznieva vskutku komicky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu