Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Brat Pitt chce pokoj od Angeliny – ešte sa to celé neskončilo?

Brad Pitt Zobraziť galériu (30)
Brad Pitt

LOS ANGELES – Sledovať správanie donedávna dokonalého párika začína byť pre zanietených pozorovateľov naozaj náročné. Len nedávno sa rozniesla správa, že si Brad s Angelinou dávajú druhú šancu. Situácia je však zrejme trošku iná.

Podľa posledných správ si Brad pre seba kúpil staromládeneckú chatu v Big Sur v Kalifornii. Práve tam si chce dopriať pokoj a oddýchnuť od starostí, ktoré mu prináša život s jeho polovičkou.

„Angie nemá rada Big Sur. Na jej vkus je to tam príliš tiché. Navyše to je pomerne malé, čiže tam nie je dostatok miesta pre ňu so všetkými deťmi,“ prezrádza známy hollywoodskej dvojice pre časopis Star.

Presne preto sa z útulného ubytovania stal hotový raj pre vynervovaného herca: „Páči sa mu myšlienka mať odľahlé miesto v lesoch.“

Vyzerá to však tak, že Angelina svojmu partnerovi túto investíciu schvaľuje: „Rozhodla sa popasovať sa s Bradovou podráždenosťou tým spôsobom, že ho nechá odísť. Bolí ju to, že ju nechce mať pri sebe tak, ako keď sa prvý raz stretli. Vtedy by ju totiž nenechal samotnú.“

Krásna herečka vraj verí, že Bradovi časom začne chýbať domov: „Dúfa, že sa mu po nej začne cnieť,“ dodáva zdroj.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu