Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ďurianovej byt: Honosný, no predsa s chybičkou krásy!

Byt Marianny Ďurianovej Zobraziť galériu (5)
Byt Marianny Ďurianovej

BRATISLAVA – Ukázala svoje hniezdočko! Moderátorka Marianna Ďurianová (32) pustila k sebe domov po dlhom čase médiá. A to pri príležitosti nakrúcania markizáckej relácie s názvom Bez servítky.

Ďurianová privítala vo svojom príbytku viaceré známe osobnosti, ktoré aj pohostila. Nechýbal moderátor Pavel Bruchala, speváci Janko Lehotský a Igor Kmeťo, či moderátorka a spisovateľka Evita Urbaníková.

Marianna sa o svoju prominentnú návštevu naozaj vzorne postarala. Navarila chutné jedlo, ktoré si všetci pochvaľovali. Okrem svojho kuchárskeho umenia ukázala tvár televízneho spravodajstva aj niečo zo svojho bytu. Televíznu kameru previedla cez moderne a vkusne zariadenú kuchyňu a obývačku.

Ako sme si však všimli, jedáleň mala drobný nedostatok. V nástenných hodinách zrejme nemá kto blondínke vymeniť baterku. Rovnaký čas totiž ukazovali aj pri podávaní hlavného jedla, aj pri servírovaní dezertu. Snáď by mohla Marianna požiadať o pomoc svojho talianskeho priateľa Micheleho Bolognu.

Ako boli s návštevou u Ďurianovej spokojní jej hostia? Čím ich plavovláska obdarovala? To sa dozviete už dnes v markizáckej relácii Bez servítky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu